IMPROVE PERFORMANCE GROUP

Forum for bærekraftig prestasjonsutvikling innen idrett, helse og næringsliv.

Vi inviterer til et faglig fora med fokus på; hva driver prestasjoner i verdensklasse innen idrett og næringsliv? Dette er stedet der du vil kunne få tilgang på det fremste innen temaet. 

REGISTRER DEG I DAG!

IMPROVE PERFORMANCE GROUP

 

Endringstakten i Norsk og Internasjonalt marked er stor. For å være konkurransedyktig må du ligge i forkant på teknologi, ha innsikt i hva som driver prestasjoner og du må være godt trent.

Vi har samlet deltakere fra toppidrett og næringsliv. Hva kan vi lære av hverandre? Hvem sitter på Beste Praksis? Hvem har DU lyst til å knytte kontakt med?

Forumet stiller krav til medlemskap der man aktivt vil dele samt motta det fremste innen kunnskap, erfaring, systemer innen temaer knyttet til prestasjons- og resultatutvikling. I tillegg vil du få tilgang på et av markedets beste systemer Performance Management og Performance Training. Det heter Improve.

 

LEDER- TRENERROLLEN

Ledelse og trenerrollen har mye til felles. Dog er det ett hovedfokus som kjennetegner begge roller; utvikle ferdigheter og prestasjoner som sikrer positive resultater i et kortsiktig og langsiktig perspektiv. Beste Praksis; kunnskap om det som virkelig fungerer og setter en ny standard er en godt bevart hemmelighet hos de aller fleste. Det tror vi ikke på. I stedet inviteres du inn i vårt forum for å dele din kunnskap og beste praksis og til gjengjeld vil du få innsikt fra andre smarte trenere og ledere som du umiddelbart kan ta i bruk.  

KOSTHOLD / ERNÆRING

Vi blir som vi tenker og lever. Vi inviterer Norges fremste eksperter til å gi oss enkle og effektive oppskrifter til et sunnere kosthold. Bruk av kunstig intelligens (AI) vil sette en helt ny standard for presisjon og sikring av at vi får tilgang på samt kunnskap om sunn mat tilpasset din livskvalitet og livsstil. Dette vil gjøre det enklere, raskere og mer kraftfullt i implementering av forbedringsprosesser knyttet til livsstil, livskvalitet, kosthold og ernæring.

TEKNOLOGI - SYSTEMER

Det hjelper lite med all verdens planer så lenge man ikke kan måle og styre fremgang. Improve er et system som systematiserer alt du trenger for å lykkes med trenings- og forbedringsprosesser. Bruk av kunstig intelligens (AI), VR (Virtuell Reality), AR (Augumented Reality) vil sette en helt ny standard for presisjon og sikring av faktorer som vil gjøre det enklere, raskere og mer kraftfullt å implementere endrings- og forbedringsprosesser.


TID TIL SISTE PÅMELDING

Vi forventer stor interesse - derfor vil vi gjerne ha din påmelding senest innen 1. februar 2018 kl. 12.00. Første samling vil bli 30. April 2018.

00

DAYS

00

HOURS

00

MINS

00

SECS

MELD DEG PÅ I DAG!

Vi har allerede mottatt mange påmeldinger og vil oppfordre deg til å reservere plass allerede i dag!

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.