Sport og Idrett

SKYBASERT. 24/7/365. ENKELT. EFFEKTIVT. MÅLBART. SYSTEMATISK. FLEKSIBELT.

OLYMPISKE LEKER

Improve er et fullverdig system som vil ivareta utvikling av ledere, trenere og utøver i alle verdens idrettsgrener. Systematisk trening på en smart og effektiv måte skaper prestasjoner i verdensklasse.

OL 2022, Beijing, Kina.

SPORTS AKADEMIER

Med Improve vil klubben kunne utvikle ledere, trenere og utøvere innen kunnskap, egenskaper, ferdigheter og prestasjoner på alle nivåer og med ulike utgangspunkt. Med Improve sikrer vi en målbar utviklingsprosess som systematiseres, måles og følges opp.

SKI

Langrenn, kombinert, skiskyting, hopp, alpint, Freestyle, Freeski, Telemark etc. er alle idrettsgrener som krever ulike tekniske, taktiske, fysiske, mentale og relasjonelle ferdigheter. Improve systematiserer treningen via intelligente løsninger for utøvere, ledere og trenere.

Last ned

KAMPSPORT

Boksing, Karate, Kickboxing, Judo, Bryting, Aikido med flere er idrettsgrener innen kampsort som stiller krav til tekniske, taktiske, fysiske og mentale og relasjonelle ferdigheter. Individuelle utviklingsplaner sikrer en positiv utvikling for trenere og utøvere.

BALL IDRETT

Håndball, fotball, basketball, tennis, badminton, volleyball; ball-idrett er et av verdens raskeste spill som stiller krav til en rekke egenskaper, kunnskaper og ferdigheter og der samhandling mot felles mål kan være forskjellen på seier og tap. Improve vil kunne systematisere treningsprogrammet på en enkel og intelligent måte.

TEKNOLOGI

Idrettsprestasjoner skaper stadig nye høyder. Kravet til presisjon øker og bruk av ny teknologi vil i tiden som kommer få større oppmerksomhet for å støtte opp under treningsmetoder og kravet til presis tilbakemelding og korreksjon. Improve er utviklet siste 25 år basert på Microsoft siste versjon. Vi integrerer også Kunstig Intelligens (AI) for å sortere og strukturere ustrukturert data og integrere datene inn i konkrete forbedringstiltak. Etablering av Improve Training Robot systematiserer Beste Praksis og vi har som ambisjon å ivareta de aller fleste idrettsgrener i tiden som kommer.

VIDEO

SMART

Du trenger ikke lete lenger etter et system som både ivaretar prestasjonsmåling og prestasjonsutvikling. Et system som har det du trenger for å utvikle resultater i verdensklasse. Uansett nivå, idrettsgren eller ambisjonsnivå.

TA KONTAKT

Legg inn dine kontakt detaljer så vil vi ta kontakt med deg så snart som mulig. Du kan også nå oss på: 9280 4155 / [email protected]

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.